WWW ’t Vaarderhoogd Soest

Wij hebben in de week van18 december tot 23 december ook zo’n leuk Anton Piek huisje gehuurd bij deze warme winter weken bij ’t Vaarderhoogd in Soest. Dus wij nodigen jullie allemaal uit om ons daar te komen bezoeken.

copy-kerstmarkt-header-9

De Warme Witte Winter Weken gaan beginnen!!!

Zaterdag 19 november a.s. gaan we van start met de Warme Witte Winter Weken, het grote familie-winterevenement boordevol sfeer, belevenissen en gezelligheid. Tot en met vrijdag 23 december zijn we elke dag geopend, óók elke zondag.

Ons gehele buitenterrein is omgetoverd tot festiviteitenterrein met daarop een compleet nostalgisch dorp in Anton Pieckstijl. Boordevol winkeltjes met allerhande koopwaar. Iedere zondag en donderdag komen er nieuwe winkeliers in het dorp. Voor iedereen die wat vaker komt is er dus telkens wat nieuws te zien. Op de site www.warmewittewinterweken.nl staat een complete winkellijst.

In en rond het winkeldorp zijn nog veel meer dingen te beleven. De levende Kerststal bijvoorbeeld. Eén van de mooiste, grootste en bekendste van het land. In de stal is volop levende have te vinden, groot en klein. Vooral de kleine knuffelbeestjes zijn in trek bij kinderen. Zij mogen ze (onder toezicht van de stalhouder) opbeuren en knuffelen. In de stal staat ook de prachtige kerstgroep, ontworpen door Ria Odijk.

Henk de houthakker, onze goedmoedige reus, ontvangt zowel volwassen als jonge kinderen bij zijn vuurkorf om samen broodjes te bakken. Een fijne belevenis voor jong en oud die nog lang in het geheugen blijft hangen. Er kan ook flink geknutseld en geverfd worden bij Henk.

Smulplein
Het Smulplein (de naam zegt het al) staat vol met winkeltjes waar talloze winterse lekkernijen te koop zijn: poffertjes, oliebollen (de lekkerste), broodjes worst, lekkere hapjes, koffie, thee, chocomel en natuurlijk de befaamde “eigen recept” glühwein.

Optredens
Op het Smulplein is ook het theater te vinden. Hier komen koren, bands en artiesten u vermaken. Op de site www.warmewittewinterweken.nl staat een agenda waarop de verschillende optredens en tijdstippen vermeld staan.

Stamppottenbuffet en lichtjesavonden
Elke vrijdagavond is het gehele terrein sprookjesachtig verlicht voor de lichtjesavond. Een echte aanrader voor uw bezoek.
De lichtjesavonden beginnen al om 17.00 uur met een stamppottenbuffet waar u kunt genieten van verschillende buffetten, maar ook van het optreden van live muzikanten en entertainers. Wilt u mee-eten reserveer dan snel, want er zijn nu al erg veel boekingen (reserveren kan bij onze binnenherberg De Kastelein of via info@vaarderhoogt.nl)
Direct ná het buffet, om 19.00 uur is er een wissel op het podium voor het volgende optreden en kunt u desgewenst nog tot 21.00 uur flaneren en winkelen in het mooi verlichte dorp.

Kerstshow Kerstspiratie
In de kassen is een prachtige Kerstshow ingericht. Alleen al er doorheen lopen is genieten, maar u vindt er vast iets van uw gading om thuis uw Kerst nog eens extra mooi “aan te kleden”. Er is niet alleen veel, maar er zijn ook nog eens tientallen aantrekkelijke aanbiedingen (ook te vinden op www.warmewittewinterweken.nl)

Welkom
Zoekt u het leukste en gezelligste uitje voor dit weekeinde, dan is “de Warme Witte Winter Weken” precies de plek waar u moet zijn.
U bent welkom op de Dorresteinweg 72b in Soest. Tel. 035 – 6012883
www.warmewittewinterweken.nl